Ето какво наследство ще получат десетте деца на рапъра Кулио

  • 29 декември 2022 15:34

  • 6002
  • 1
Ето какво наследство ще получат десетте деца на рапъра Кулио
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Кулио почина без завещание, което накара бившия му мениджър да се обърне към съда за наследство от негово име, съобщава "Дарик".

Джарез Поузи е започнал съдебния процес за оценка на имуществото на покойния изпълнител на „Gangsta's Paradise“ според съдебни документи, получени от The Blast Tuesday.

Документът показва, че седем от десетте деца на Кулио, които носят праха му в огърлици, са посочени като негови близки роднини и вероятни бенефициенти на неговото имущество.

Петицията оценява стойността на наследството на Кулио на повече от 300 000 долара и включва „лично имущество и сметки за безсрочни депозити, финансови сметки, застрахователни полици и хонорари“. Точната стойност обаче все още предстои да бъде определена.

Кулио, чието истинско име беше Артис Леон Айви младши, имаше общо 10 деца.

Американският рапър Кулио почина

Изпълнителят на „Hit 'Em High“ беше намерен мъртъв на 59 години. Той бе открит в безпомощно състояние на пода в банята. Парамедиците подозираха, че Кулио е претърпял сърдечен арест. Източници по-късно казаха на TMZ, че приятели вярват, че дългогодишната му борба с астмата може да е допринесла за смъртта му.

Официална причина за смъртта не е посочена, тъй като резултатите от аутопсията бяха отложени в очакване на допълнително разследване.

„Бях с него с месеци и не знаех, и все още не знам обстоятелствата зад смъртта му, но не видях нищо, което да подскаже, че е болен или че нещо му се е случило“, заяви Монтел Джордан, който беше на турне с Кулио дни преди смъртта на рапъра.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
6002 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.29 | 16:28

1
Ако цифрата наистина е 300 хиляди ,не знам защо изобщо си правят труда има по-богати бабички по селата

Добави коментар

Водещи новини