Почина звезда от "Бар Наздраве" и "Виж кой говори"

  • 06 декември 2022 07:17

  • 5700
  • 0
Почина звезда от "Бар Наздраве" и "Виж кой говори"
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Кърсти Али, звезда от големия и малкия екран, известна с ролята си в сериала "Бар Наздраве" и филми като "Виж кой говори", е починала на 71-годишна възраст след кратка битка с рака, съобщи CNN, цитирайки децата ѝ Тру и Лили Паркър в социалните мрежи.

"С тъга ви съобщаваме, че нашата невероятна, борбена и любяща майка почина след битка с рака, открит съвсем наскоро. Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с огромна сила, оставяйки ни увереност в безкрайната си радост от живота и всички приключения, които й предстоят. Колкото и да беше емблематична на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба", гласи изявлението.

Джон Траволта, който участва с Али във филма "Виж кой говори“ написа в Instagram: "Кирсти беше една от най-специалните връзки, които съм имал. Обичам те, Кирсти. Знам, че ще се видим отново".Актьорът Паркър Стивънсън, който е женен за Али от 1983 до 1997 г. и е баща на двете ѝ деца, също отдаде почит към нея в социалните мрежи. "Кирсти, толкова съм благодарен за годините ни заедно и за двете невероятно красиви деца, а сега и за внуците, които имаме. Ще ни липсваш", написа той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5700 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини