Вашингтон: Спирането на "Северен поток" няма нищо общо със западните санкции

  • 07 септември 2022 07:19

  • 950
  • 6
Вашингтон: Спирането на "Северен поток" няма нищо общо със западните санкции
© Pixabay

Спирането на "Северен поток" няма нищо общо със западните санкции, заяви Вашингтон на Москва, предадоха Франс прес и БТА.

Русия избра да спре газопровода "Северен поток", който захранва Европа и е очевидно невярно да се свързва това спиране със западните санкции, както го прави Москва, заяви говорител на Съвета за национална сигурност към Белия дом.

Въпреки спирането на "Северен поток-1". Цената на газа в Европа спада

"САЩ и Европа сътрудничат, за да осигурят достатъчно предлагане (на газ)", добави той и обеща, че хранилищата с газ на Европа ще бъдат пълни за зимата.

"Ние знаем, че остава работа за вършене и ще продължим да търсим начини за увеличаване на газовите резерви на Европа или за подпомагане на стимулирането на други енергийни източници, когато това е възможно", допълни той.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Радина Лазарова
950 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
юлиян

2022.09.07 | 09:56

6
До коментар 3;Щом Русия няма боеспособна армия,какво чакате,ти и такива като теб.Отивайте в Украйна и поучавствайте в парадапслучай победата.Тъкмо като преобладаващата част от ''активните борци'' присъединили се към партизаните в нощта срещу ''Девети'',а след това наредили се на първите места за постове и облаги.Та и вие така,Щом РУСИЯ ВЕЧЕ НЯМА АРМИЯ ОТИВАЙТЕ,ПОДЛОЖЕТЕ ШЕПИЧКИ ПОД ''ЗЛАТНИЯ ДЪЖД''.Тъкмо ще останете в учебниците по история.Може и някоя от градските тоалетни да нарекат на ваше име.Отивайте де,какво чакате.Не виждам да тропкате с чепици към Киев.
юлиян

2022.09.07 | 09:40

5
А с какво има връзка.Западът ще въвежда санкции и конфискации на руски активи,а Русия само да гледа ли.Съвсем в духа на действията на Запада налага санкции на експорта на газ за Европа.Санкции за санкции.И без лицемерни заявления от рода на ''аз не съм оттук и не знам за какво става въпрос''.И понеже аз виждам и разбирам за какво става въпрос,ще помогна на Вашингтон.Спирането на ''Северен поток'' е пряк огледален отговор на западните санкции по отношение на Русия.

2022.09.07 | 09:33

4
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУРВИИИИИ
Слава на РУСИЯ!!!

2022.09.07 | 09:32

3
рашистката педерация спря газопровода по една единствена причина - тя вече няма боеспособна армия в Украйна и без обща мобилизация не може да продължи да се бие, а обща мобилизация почти незабавно ще доведе до гражданска война и разпадане на педерацията. газът беше последният коз и беше разигран лошо - сега за Европа няма никаква причина да отлага военната помощ за Украйна.
Гост

2022.09.07 | 08:51

2
Бла бла бла

2022.09.07 | 08:03

1
ДА ГО ЛАПКАШ БЕ КРАВАР

Добави коментар

Водещи новини