Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд в САЩ започна с избора на съдебни заседатели

  • 11 април 2022 21:39

  • 2824
  • 0
Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд в САЩ започна с избора на съдебни заседатели
© Getty Images

Започна изборът на съдебни заседатели по дългоочакваното дело, заведено от актьора Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е срещу бившата му съпруга, актрисата Амбър Хърд, съобщи Асошиейтед прес. 

Деп съди Хърд за клевета, задето тя го представя като домашен насилник в статия във в. "Вашингтон пост", публикувана през 2018 г. В нея актрисата се представя като обществена личност, станала жертва на домашно насилие. В публикацията не се споменава името на Деп, но според него думите й ясно сочат към обвинения, които Хърд е отправяла другаде и според които тя е била жертва на физическо насилие в неговите ръце. Деп отрича тези обвинения.

Джони Деп обжалва решението на съда, според което е бияч на съпруги

Малко повече от десет жени, някои от които с плакати "Справедливост за Джони", се присъединиха към други почитатели на актьора, развяващи пиратски флагове в чест на знаковата роля на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е във филмите "Карибски пирати" пред съда във Феърфакс, Вирджиния преди началото на съдебното заседание.

Британски съд отхвърли опита на Джони Деп да обжалва присъдата си

Съдия Пени Асарате наложи специални правила за делото, внесло блясъка на Холивуд в съда, в който се гледат основно дела срещу престъпници. Според правилата Деп и Хърд нямат право да позират за снимки или да дават автографи на територията на съда.

Очаква се делото да се гледа повече от месец, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2824 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини