САЩ налагат нови санкции на още 14 руски лица и на жената на Лукашенко

  • 15 март 2022 16:40

  • 1635
  • 2
САЩ налагат нови санкции на още 14 руски лица и на жената на Лукашенко
© pixabay

Министерството на финансите на Съединените щати наложи във вторник нови санкции, свързани с Русия, насочени срещу 15 физически лица и едно юридическо лице, се съобщава на уебсайта на министерството.

Отделът на руското министерство на вътрешните работи за чеченския район Курчалой, както и 14 руски лица и съпругата на белоруския президент Александър ЛукашенкоАлександър ЛукашенкоАлександър Григориевич Лукашенко е президент на Беларус от 1994 г. Преди да влезе в - Галина бяха добавени в списъка на специално определени лица на Министерството на финансите на САЩ.

Лукашенко изрази подкрепа за действията на Русия в Украйна

Новите мерки представляват последния кръг от санкции срещу Русия и Беларус заради конфликта в Украйна.

По-рано през деня президентът на Беларус Александър ЛукашенкоАлександър ЛукашенкоАлександър Григориевич Лукашенко е президент на Беларус от 1994 г. Преди да влезе в отново подчерта във вторник, че страната му няма да се присъедини към Русия във военните й операции в Украйна, тъй като "няма какво да прави там", припомня БНР.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1635 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.03.16 | 10:02

2
САЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗТРИТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!

2022.03.15 | 17:31

1
Гледах го как се молеше на китайците да му отпуснат кредити щото страната му загивала. Направо беше жалък а китайския посланник го гледаше с такова презрение, че чак на мен ми стана гадно. Ама който се е хванал с Путлер само това заслужава.

Добави коментар

Водещи новини