Четвърта жена обвини Тузара в сексуално посегателство

  • 24 декември 2021 07:54

  • 5363
  • 10
Четвърта жена обвини Тузара в сексуално посегателство
© Getty Images

Поредна жена обвини актьора Крис Нот, изпълнил ролята на Тузара в сериалите "Сексът и градът" и "Просто ей така", в сексуално посегателство. Тя обаче няма да може да го съди засега, защото давността за предполагаемите факти била изтекла, предадоха световни агенции, цитирани от БТА.

Певицата и композиторка Лайза Джентайл твърди, че е била опипана от Нот през 2002 г. в Ню Йорк. След като я изпратил с колата си, Нот настоял да се качи в апартамента на Джентайл. Там я целунал насила и после станал още по-агресивен, по думите на жената, но тогава тя успяла да го отблъсне и да му заяви: "Не, не искам".

Обвиниха в изнасилване Тузара от "Сексът и градът"

Адвокатката на Джентайл - Глория Олред, заяви, че клиентката й не може да подаде жалба, защото са минали близо 20 години от деянието и в щата Ню Йорк давността е изтекла. Но идния месец в Ню Йорк ще се гледа нов закон, който ще позволи временно за една година жертвите на сексуални посегателства да могат да подават жалби дори за деяния с изтекла давност.

Крис Нот бе обвинен в изнасилване и агресия първо от две жени. Едната твърди, че е била изнасилена от него през 2004 г. в апартамента му в Западен Холивуд. Другата била на среща с него в Ню Йорк през 2015 г. и после той я поканил в жилището си, където тя твърди, че той е бил агресивен с нея. Трета жена също обвини Нот в сексуална агресия, извършена през 2010 г.

Актрисите от "Сексът и града" подкрепиха жените, обвинили Тузара в изнасилване

Крис Нот категорично отрича тези обвинения. Той повдигна въпроса, че тези твърдения идват в момента, в който се появи продължението на сериала "Сексът и градът". Трите актриси от продължението "Просто ей така" реагираха тази седмица на обвиненията срещу Нот и казаха, че подкрепят жените, които са ги повдигнали срещу него.

Последвайте канала на

Весела Найденова
5363 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ВАГИНИР ПУТИ

2021.12.25 | 22:50

10
В ЗАДУНАЙКАТА СЛАЙНЯНИ,А НЕ БЪЛГАРИ СА УСЪРДНО ЛИЖЕЩИТЕ ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ. ОКОКОРЕНИЯ ИДИОТ - ПОРЕДНОТО БАНДИТОПАРТИЗАНСКО ИЗЧАДИЕ В СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО...ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА....ПРОСИЯ Е 383 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА,А Е ЗАГРАБИЛА И НЕСПИРНО ГРАБИ НАД МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА. РУСКИТЕ ОЛИГО ФРЕНИ СЪЩЕСТВУВАТ ОТ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА КОЛОНИИТЕ,КОИТО БЕЗ МЯРА ОГРАБВА. ГРОМИКО НЕ ВЕДЪЖ Е ЗАЯВЯВАЛ,ЧЕ РУСИЯ В СВОЯТА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР,КОЙТО ДА Е СПАЗИЛА И ТОЙ Е ГОРД,ЧЕ ПРОРОСИЯ Е СИЛНА И МОГЛА ДА СИ ГО ПОЗВОЛИВсички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...Всички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...
ИЦО

2021.12.24 | 10:35

8
Га яди кифтета ни рива, а ся ривеш? Лапай патката животню.....

2021.12.25 | 05:52

9
Ся като го осъдят ще лапа не една, а много патки.
Янко

2021.12.24 | 10:05

7
дърти к урветини се оплакват ,а като ги е баха не викаха Парцали мръсни

2021.12.24 | 09:57

6
Манги ! Манги искат кучките ! Долни к,урви !
А Витанов

2021.12.24 | 09:31

3
и Кантърджиев, кога ще го съдят?

2021.12.24 | 09:31

5
Те само те6е са те е6али, по твое изрично желание.

2021.12.24 | 09:31

4
Скоро и пopнoaктрисите ще почнат да се оплакват. Сашка Сивова от Сливница колко има да реве...

2021.12.24 | 08:52

2
Порил ги е като риби, пълнил ги е като агнета.

2021.12.24 | 08:15

1
Миндили... Като го лапаха си мълчали, сега се сетиха...

Добави коментар

Водещи новини