Рапърът Тори Ланес отива на съд за стрелбата срещу Меган дъ Стелиън

  • 15 декември 2021 14:43

  • 660
  • 2
Рапърът Тори Ланес отива на съд за стрелбата срещу Меган дъ Стелиън
© gettyimages

Канадският рапър Тори Ланес ще бъде изправен пред съда за стрелбата срещу хип-хоп певицата Меган дъ Стелиън след пиянско парти в Холивуд, съобщи БТА.
Това е постановил съд в Лос Анджелис във вторник.

Меган дъ Стелиън се возел в кола заедно с Тори Ланес по време на инцидента през юни 2020 г. Двамата се връщали от парти, организирано от Кайли Дженър, когато се спречкват.

Рапърът Тори Ланес е обвинен, че е прострелял Меган дъ Стелиън

Според разказа пред съда на следовател Меган дъ Стелиън пожелава да слезе от колата. Тогава Тори Ланес изкрещява обида по неин адрес, преди да я простреля в краката с пистолет. Ранена и кървяща, певицата пада на земята и започва да пълзи към съседна къща.

Канадският рапър, който твърди, че е бил пиян по време на инцидента, след това се е извинил и е предложил да придружи Меган дъ Стелиън до дома ѝ. Певицата впоследствие е заявила пред следователите, че Тори Ланес ѝ е предложил пари, за да мълчи за инцидента.

Изпълнителката, която първоначално не е искала да разгласява случая, е била хоспитализирана и лекарите са извадили няколко куршума от нея. Меган дъ Стелиън е казала на полицията, че в краката ѝ са останали части от тях и че изпитва болка, когато носи определени модели обувки.

На мястото на инцидента следователите са открили четири гилзи.

29-годишният Тори Ланес, чието истинско име е Дейстар Питърсън, твърди, че е невинен. Понастоящем освободен под гаранция, рапърът е обвинен в нападение с полуавтоматично оръжие и носене на нерегистрирано огнестрелно оръжие. Ако бъде признат за виновен, Тори Ланес може да получи над 22 години затвор.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
660 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.18 | 23:31

2
Какво друго да очакваш от такава татуирана маймуна?!
Росен

2021.12.15 | 15:13

1
Какво трябва да ни интересува някакъв мангал живеещ зад океана?

Добави коментар

Водещи новини