Канадският гей – канибал застава пред съд в Берлин

  • 05 юни 2012 12:00

  • 2235
  • 2
Канадският гей – канибал застава пред съд в Берлин
©

Канадецът Лука Росо Маньота се очаква днес да застане пред съд в Берлин, предаде АП.

29-годишният артист от гейпорно филми, който бе арестуван вчера в германската столица, вероятно ще бъде върнат в родина си. Той там ще бъде съден за предумишлено убийство. Актьорът, подвизавал се с екранните имена Ерик Клинтън Нюман и Владимир Романов, бе издирван заради смъртта на китайския студент Джун Лин. Азиатецът бил нарязан и части от неговото тяло били пратени на офиса на управляващата страната Консервативна партия.

Медиите разкриват подробности около задържането на убиеца. Маньота бе арестуван в населения предимно с имигранти берлински квартал Ньойкьолн. Той бил забелязан в интернеткафе, докато чел новините за себе си. Собственикът на заведението го разпознал и се обадил на полицията.

Убийството, извършено от Маньота, не слиза от медийното пространство. Лондонският Таймс вече му лепна етикета Канибала Психо, а Нешънъл екзаминър – нарече Маньота Канадския гей – канибал.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2235 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
абе боли ме х*я за тоя педал

2012.06.12 | 23:08

2
абе боли ме х*я за тоя педал ксенофобски махайте го какво ми го натрапвате не е нещо странно педал да убие любовника си и да го нареже Фройд лично казва че всички психични разстройства са на сексуална основа за това казвам аз че тези дето си мешат капиите са антисоциално обществено явление напук на всички дето се опитвате да ни облъчвате и насила да ни вменявате чувство за вина и да ни обвинявате в нетолерантност и дрън дрън
january

2012.06.06 | 21:56

1
ne psihopat,a lunatik e tova,zastoto osaznava kakvo pravi I saotvetnite posledstviq.Sega kato go varnat tuka,we mu lepnat do jivot I da go porat 4ernite do jivot v zatvora,ta da se zadovoli lunatika

Добави коментар

Водещи новини