Един убит и седем ранени при стрелба в търговски център в Торонто

  • 03 юни 2012 06:35

  • 3579
  • 7
Един убит и седем ранени при стрелба в търговски център в Торонто
©

Един човек е убит и седем са ранени при стрелба в търговско-развлекателния център "Ийтън" в Торонто, съобщава вестник “Торонто стар”, позовавайки се на полицията.

Първоначалната информация беше за двама пострадали. Сред ранените има 13-годишно дете, един от пострадалите е критично състояние, а други двама в тежко.

По данни на полицията, заподозреният в извършването на нападението не е открит. Инцидентът е станал в 6:30 местно време. Причините за стрелбата не се съобщават.

Изданието допълва, че случилото се е довело до забавяне работата на градския транспорт. По една от линиите на метрото мотрисите преминават без да спират на две от метростанциите – „Дундас” и „Квин стейшън”.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3579 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Nqkoj si

2012.06.06 | 07:51

6
НА някой пак са му изгърмяли бушоните, но това си е нормално за този континент :)
ТЛСМ

2012.06.06 | 07:51

7
Нормално е за цялата система на либерал-демократизма...
..

2012.06.06 | 07:50

5
кво дрънкате само глупости и завиждате на САЩ много по добре са от нас-селяни с връзки от комунизма,на улицата е пълно с ербапи дето ще те заколят за 30 стотинки,да не говорим за здравеопазване,съд и начин на живот!!
Тервел

2012.06.04 | 06:11

3
Ти си точно за САЩ, там са на твоя акъл нямат си и идея за какво говорят и все пак плуят глупости с пълна сила. Я пак кажи кой е селянин? В Сащ кои отиват? Тъй като си нямаш никакво понятие от световна история, ще ти обясня. В сащ е подобна територия като Ново Зеландия и Австралия. Там биват изпращани отрепките на обществото ( като теб ) но тъй като Нова Зеландия и Австралия се изолират доста, и хората започват да се самосъзнават като нова нация. Като така започват да се насанят НЯКАКВИ ценности. Сащ пряка колония на Англия, не е толкова изолирана, и няма как да се образува национално самосъзнание, но поради жителите които вече обясних че се утайката на обществото те се разбунтуват и създават своя държава. Като тази държава, става много-етническа и още по-важно много-национална. Ще ми отнеме много време да обяснявам какво е етнос и нация, затова да приемем че знаеш. Именно поради това привлича умовете на света, защото именно там идва израза " Печеля Пари " и затова започва да се развива. Била е достатъчно контролирана от Англия , че хората да имат отделно самосъзнание, Достатъчно не-контролирана че да не се смятат за напълно англичани, и хората са били утрепки. Заради това САЩ започва да се развива бързо. Та я пак кажи кои са утрепки като знаеш това? Ако не ти е достатъчно: Америка е открита на принципа на предателството, макар те да казва че е на принципа на " братска любов" ; Американците дискриминират индийците, избиват милиони, а останалите слагат в резервати. Америка е страната с най голям процент на хората в затворите и с най-голяма престъпност. Америка е една от най-религиозните страни в света. Някои ще кажат че няма лошо, да така е няма, но при тях е религиозен фанатизъм. Американците не знаят къде е САЩ, мислят че Франция е Европа.Същия тея всеки ден влизам в спор, защото на всяко видео което гледам в ютуб, един от твоите колеги трябва или да спами, или да говори за нещо несвързано, или да се прави на велик. Същите тези, викат че заради САЩ Хитлер е загубил, въпреки че 85% от войниците на Германия, са били на Източни Фронт. Тоест Американците + всичките им съюзници са се били с под 15%, и то чак когато се видяло че губят. Тук може само мангал да те убие са 30 стотинки. Там всеки може.Няма контрол върху това кой може да взима оръжия, почти всеки може, стига да е пълнолетен. Така че мога да ти кажа че ти си точно за САЩ с твоята мъдра мисъл много добре ще се вържеш там
Baby

2012.06.04 | 22:50

4
Dundas & Queen Station kak sa go preveli bahahahahah ne e istina ebasi prostite hora

2012.06.04 | 06:10

2
да... покрай простотиите за края на света тази година кой знае колко подобни и по-лоши случаи ще има в САЩ и Канада.Първо: защото достъпа до огнестрелно оръжие е изключително лесен.Второ: защото там има много изроди , извратени и депресирани индивиди... Сигурно няма ученик или студен в САЩ който да не си е представял как някой влиза в класната му стая с огнестрелно оръжие и почва да избива наред...
Пагон

2012.06.04 | 06:09

1
Ще става и по-зле. Подготвяйте се за апокалипсиса! Не забравяйте, че антихриста е сред нас!

Добави коментар

Водещи новини