Китарист на рокгрупа бе намерен мъртъв

  • 15 юли 2021 16:18

  • 1850
  • 0
Китарист на рокгрупа бе намерен мъртъв
© Getty images (архив)

Китаристът на американската рокгрупа Cinderella Джеф Ла Бар бе намерен мъртъв в апартамента си в град Нашвил, щата Тенеси, написа британският в. Сън.

За смъртта на петдесет и осем годишния музикант съобщи бившата му съпруга Гейл Ла Бар – Бернхарт. Тя е отишла вчера в неговото жилище след като няколко дни не е могла да се свърже с него.

"Ние бяхме не само колеги, но и приятели и скърбим за загубата на Джеф. Той ще остане в сърцата ни завинаги", това заявиха бившите колеги на рокаджията от Cinderella, цитирани от лондонското издание.

Внезапно почина вокалистът на "Юрая Хийп"

"Причините за кончината на китариста не се съобщават", допълни медията.

"Ла Бар е роден през 1963 г. в град Дарби, щата Пенсилвания. Той се присъедени към Cinderella през 1985 г. след уволнението на предишния китарист Майкъл Шърмик. Музикантът бе част от групата до нейното разпадане през 2017 г. Той постоянно се упрекваше, че  проблемите му с алкохола са довели до края на дейността на Cinderella. Ла Бар свиреше и в още няколко групи. Той също се занимаваше с готварство. Малко преди кончината си музикантът обяви за намерението си да пусне своя марка сос", посочи още Сън.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1850 0

Свързани новини

Водещи новини