Джаред Къшнър ще публикува мемоари за президентството на Тръмп

  • 16 юни 2021 07:13

  • 172
  • 1
Джаред Къшнър ще публикува мемоари за президентството на Тръмп
© Getty images

Джаред Къшнър, зет на бившия президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и високопоставен съветник в администрацията му, е сключил сделка да напише книга, която според издателя ще бъде изчерпателен обзор на президентството на Тръмп, предаде Ройтерс.

Книгата ще бъде публикувана в началото на идната година, посочва издателят "Броудсайд букс", част от издателство "ХарпърКолинс", което е специализирано в творби на консервативни автори.
Финансовата страна на споразумението не се съобщава.

Зетят на Тръмп се срещна с емира на Катар

"Джаред Къшнър беше най-последователният съветник през президентството на Тръмп и като високопоставен съветник е играл централна роля в най-значимите постижения на администрацията", отбелязва "Броудсайд".

Къшнър е започнал работа по мемоарите, които засега нямат заглавие, и се очаква да пише за всичко от Близкия изток до наказателните реформи и работата на администрацията за овладяване на пандемията от коронавирус.40-годишният Къшнър е женен за дъщерята на бившия президент, Иванка Тръмп, припомня БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
172 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Подзаглавие

2021.06.16 | 08:17

1
Кaк e6aх Ивaнкa и ми дaдoхa шaнс дa пpaвя пapи зapaди пoстa нa дoнaлдa или eвpeитe винaги сe ypeждaт.

Добави коментар

Водещи новини