Кремъл не очаква официално рестартиране на отношенията на срещата Байдън-Путин

  • 26 май 2021 16:56

  • 385
  • 2
Кремъл не очаква официално рестартиране на отношенията на срещата  Байдън-Путин
© Getty (архив)

Кремъл заяви днес, че не очаква официално "рестартиране" на отношенията между Русия и САЩ на срещата между руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и американския президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в следващия месец в Женева, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков посъветва да няма "прекомерни очаквания" за напредък при срещата между двамата лидери, но каза, че тя все пак е много важна. По думите му в двустранните отношения са се натрупали много проблеми.

Путин и Байдън ще се срещнат на 16 юни в Женева

Кремъл заяви също, че не вижда причина да не вярва на обяснението на Беларус за принудителното приземяване на пътнически самолет в Минск в неделя, при което беше арестуван блогър дисидент.

Беларуският президент Александър Лукашенко каза днес, че е действал законно и в съответствие с международните норми. Той обвини Запада, че се опитва да използва отклоняването на самолета, за да води хибридна война срещу него, и че представя по неверен начин поведението му по случая.

385 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Nicoleockaa

2021.05.27 | 12:08

2
М­­л­­а­­д­­­а­­ ­­м­­о­­к­­­р­а­­­ ­­­у­ч­­­е­­­н­­­и­ч­к­­а­ ­­­ч­­у­к­­­а­­ ­­­ ­­­W­­ ­­­W­­ ­W­ ­.­ ­­B­ ­G­­­ ­1­­­ ­7­­ ­.­­­ ­­C­­ ­L­­ ­­U­­­ ­­­B
XXX

2021.05.26 | 18:14

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини