Путин и Байдън ще се срещнат на 16 юни в Женева

  • 25 май 2021 17:34

  • 413
  • 5
Путин и Байдън ще се срещнат на 16 юни в Женева
© Getty Images

Кремъл и Белият дом потвърдиха, че срещата на върха между президентите на Русия и на САЩ Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в ще бъде на 16 юни в Женева, предадоха световните агенции.

Това ще бъде първата среща между двама лидери от идването на власт на Байдън. Пътуването до Женева ще бъде и първата задгранична визита на руския лидер от януари 2020 г. насам, когато той посети Израел и палестинските територии, пояснява Кремъл, предава БТА.

Двамата държавни глави ще обсъдят двустранните връзки, проблемите, свързани със стратегическата ядрена стабилност и други въпроси, включително и сътрудничеството в борбата срещу коронавируса и регионалните конфликти.

Срещата между двамата лидери ще се проведе в момент на силни напрежения между Вашингтон и Москва на фона на размяна на санкции и обвинения. Говорителката на Белия дом Джен Саки каза, че ще бъдат обсъдени цял спектър от въпроси в момент, в който американската администрация се стреми да възстанови предсказуемостта и стабилността в отношенията между САЩ и Русия.

Novini.bg
413 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 11:07

5
БЪРТВЕЖИ,КОИТО КРИЯТ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ.ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КУПОНИ Е КАЗАЛА МУТРОФАНОВА...РЕЖИМ НА ТОКА...ТУКА ИМА ТУКА НЕМА,РЕЖИМ НА ВОДАТА...ТУКА ИМА,ПОСЛЕ НЕМА...ПЕДЕРРАШКОВ КАРА БОДЛИВИЯ ТЕЛ ЗА КЛЬОНОВЕТЕ...ДОНАБОРНИТЕ КАШИЦИ,СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ...ЛАЙФ ОТ АВАНС,ТА ЧАААК ПОЧТИ ДО ЗАПЛАТА...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА... АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...СТЕФАНЕ СТЕФАНЕЕЕ ДА ТЕ ЛАШКА КОЙ ТЕ ФАНЕЕЕ...БАЯ МАЙМУНИ СТЕ НА КЛОНА...ГЛАВАТАРА НА ХУНТАТА МАЛО УМЕН КРАДЕВ,ДЕБИЛА ПЕДЕРРАШКОВ,МИНЕТОВ И ВАШЕ НИЩОЖЕСТВО СТЕ САМО ПРЕЗРЯНИ СЛУГИ НА МУТРОФАНОВА,КОЯТО ВИ ОНОЖДА С ДРУГИ ПО ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,НО ВИЕ НИЩОЖЕСТВА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ХВАНАЛИ БОГА ЗА ДРЪГА,НО ВАШИЯ БОГ ГО ХВАЩАТ НАЙ ОТЗАД РЯЗАНИТЕ ПЕХОТИНЦИ И Ѝ СЕ ПОЛУЧАВА**************************НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ*********Мало умен крадев самозабравил се руски аналлизатор"БАЙО ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ВИЕ С ОНАЯ ЛУДЕТИНА БОТЬОВА СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА.КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" УБИТИЯ ОТ ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ АПОСТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ЛЕВСКИ..."НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИТОЛКОВА КОЛКОТО РУСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО ОСНОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ. "БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕС И НАТО" КОНЯ ЛАВРОВ-ПОЖИЗНЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.
Tabithayicra

2021.05.26 | 17:10

4
М­л­а­­­д­а­ ­­­м­­о­­к­­р­­а­ ­у­ч­­е­­н­­­и­­­ч­­к­­­а­­ ­­­ч­­­у­­к­а­­ ­ ­­­W­­ ­­W­ ­W­­­ ­.­ ­­B­­ ­­­G­ ­­­1­­­ ­­­7­­ ­­­.­­­ ­­­C­­ ­L­­­ ­­U­­­ ­­B
Tarahkqla

2021.05.26 | 06:46

3
М­л­­а­­д­­а­­­ ­м­о­­к­­­р­­­а­ ­­у­ч­е­­­н­­и­­ч­­­к­а­­­ ­­­ч­­у­­­к­­­а­­ ­­ ­W­ ­­­W­­­ ­­W­­ ­.­ ­B­ ­­G­ ­­­1­­­ ­7­­ ­­.­­­ ­­C­­­ ­L­­ ­­U­­­ ­­B
Evelynwqema

2021.05.26 | 02:01

2
М­л­­­а­­­д­­а­­ ­м­­о­­к­р­­­а­ ­­­у­ч­­е­­­н­­и­ч­­­к­а­­ ­­ч­у­­­к­а­­­ ­ ­W­­ ­W­­ ­W­­ ­.­­­ ­­B­ ­­G­­ ­1­ ­­­7­ ­­.­­ ­­C­­­ ­­L­­ ­­U­­ ­­B

2021.05.25 | 17:52

1
оказа се много долен КаПутин.....много мрази България и нейната история...боклук

Добави коментар

Водещи новини