Тръмп създаде блог като Туитър

  • 05 май 2021 14:36

  • 484
  • 1
Тръмп създаде блог като Туитър
© Getty Images

Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския иска да общува с привържениците си чрез собствения си сайт, след като беше баннат от основни социални медии и лансира в него блог страница, която визуално напомня на Туитър, но съдържа само постове от Тръмп, предаде ДПА.

Поддръжниците на Тръмп могат да препредават тези послания на Тръмп в Туитър или Фейсбук, тъй като има опция за споделяне на кратки постове под форма на цитат в социалните медии и линк към блог страницата на Тръмп. Засега обаче не е ясно дали тези платформи биха разрешили подобна дейност, предаде БТА. 

Тръмп беше блокиран в Туитър, Фейсбук и ЮТюб, след като негови привърженици нахлуха в Капитолия във Вашингтон на 6 януари.

Днес се очаква решение на надзорния съвет на Фейсбук дали банът на Тръмп в тази платформа се запазва или ще му се разреши отново да участва в нея, напомня ДПА.

Туитър вече заяви, че няма планове да допусне отново Тръмп, а ЮТюб съобщи, че може да деблокира профила му, когато рискът от насилие намалее.

Последвайте канала на

Novini.bg
484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
след като негови привърженици нахлуха в Капитолия

2021.05.05 | 16:37

1
защо виктория нуланд не отиде да им раздава понички а го обвиниха в държавен преврат???? за един приятел от майдана питам

Добави коментар

Водещи новини