Кучетата на Джо Байдън ще се върнат в Белия дом

  • 17 март 2021 16:57

  • 708
  • 1
Кучетата на Джо Байдън ще се върнат в Белия дом
© Pixabay

Мейджър, провинилото се куче на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, ще се върне в Белия дом, след като премине през дресировка, съобщиха БТА и Асошиейтед прес.

Президентът каза в интервю, че Мейджър, който беше отпратен в Уилмингтън, защото ухапа човек, е "мило куче". Той обясни инцидента с това, че Мейджър е бил на непознато място, завил зад ъгъла и там имало двама души, които не познава. Те започнали да се движат и той се защитил. Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в добави, че 85 процента от персонала обича Мейджър.

Заедно с 3-годишния Мейджър в дома на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в щата Делауер беше отпратен и Чемп, който е на 12 години. И двамата ще се върнат в Белия дом. Президентът отрече Мейджър да е отпратен заради инцидента. Той каза, че кучетата са отишли в Уилмингтън, защото двамата със съпругата му са щяли да отсъстват.

Последвайте канала на

Novini.bg
708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Jodya20

2021.04.10 | 03:55

1
­В­и­ж­­т­­­е­ ­­­м­­о­я­т­­­а­ ­­­т­­­и­й­­н­­­ ­­п­у­т­­к­а­­ ­­-­­­ ­­W­­­W­­W­­.­B­­­G­­1­­­7­­­.­­­C­­L­­­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини