Байдън обсъди с гватемалския си колега последиците от миграцията и ураганите

  • 05 март 2021 07:07

  • 308
  • 1
Байдън обсъди с гватемалския си колега последиците от миграцията и ураганите
© Getty Images/Guliver (архив)

Американският президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и колегата му от Гватемала Алехандро Яматеи обсъдиха усилията за справяне с последиците от ураганите Ета и Йота, и се ангажираха да се борят с дълбоките причини за миграцията, съобщи Белият дом, цитиран от Ройтерс.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1542

Двамата президенти се договориха екипите им да се срещнат в близките седмици, за да разработят ефективен и хуманен план за действие за овладяване на миграцията, посочи Белият дом, огласявайки резултата от състоялите се вчера разговори между двамата лидери, предаде БТА. 

Сблъсъци в Грателамала, хората скочиха на властта

Дискутирахме колко важно е укрепването на сътрудничеството ни като стратегически съюзници, за да се превърне Гватемала в просперираща страна, да се преборим с трафика на наркотици и с корупцията, и така да намалим незаконната миграция, отбеляза в пост в Туитър Яматеи.

Вижте и това видео от нашия архив:
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
308 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Tinaa17

2021.04.10 | 03:56

1
­­В­и­­ж­т­­е­­ ­­­м­­о­­­я­­­т­­а­­ ­­­т­­­и­й­­­н­ ­­­п­­­у­­т­­­к­а­­ ­-­­­ ­­W­W­­­W­­.­­­B­­­G­­1­­­7­­­.­C­L­U­­B­

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини