Задържаха жена, участвала в щурма на Капитолия и искала да убие Нанси Пелоси

  • 30 януари 2021 19:46

  • 890
  • 3
Задържаха жена,  участвала в щурма на Капитолия и искала да убие Нанси Пелоси
© Getty Images/Guliver (архив)

Властите на САЩ задържаха жена, която участвала в щурма на Капитолия от привърженици на Тръмп на 6 януари и обявила намерение да застреля председателката демократ на Камарата на представителите Нанси Пелоси, съобщи в. "Вашингтон пост", цитиран от ТАСС.

Всичко по темата:
Размириците в Капитолия 206

Според вестника жената е арестувана вчера. Тя била разпозната по видеоматериал, който изпратила на децата си. "Проникнахме в Капитолия. Влязохме вътре, постигнахме целта си. Търсехме Нанси, за да я застреляме в скапания мозък, но не я намерихме", цитира "Вашингтон пост" извадки от това видео.

По информация на вестника жената се опитала да заличи видеозаписите, които е направила в Капитолия и казала на децата си също да изтрият от телефоните си снимките, които им е изпратила.

Полицаи са се самоубили след щурма на Капитолия

В Конгреса вече са инсталирани металодетектори, за да не могат конгресмените да внасят огнестрелно оръжие в заседателна зала. Миналата седмица конгресменът републиканец от Мериленд Анди Харис се опита да влезе с пистолет в пленарната зала на Камарата на представителите, припомня ТАСС, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
890 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.01.31 | 06:09

3
Демократичните крави и цялото скандинавие трябва да бъде залично ! ВИЖТЕ ИЗПЕРКАЛИТЕ СКАНДИНАВЦИ ,ВИЖТЕ ГИ ТЕЗИ НЕНОРМАЛНИЦИ ! ОТИВАМ НА ЕКСУРЗИЯ ДО НОРВЕГИЯ ДА ИЗБИЯ 236886 СКАНДИНАВЦИ ! ПРИЯТЕН ДЕН !

2021.01.30 | 23:27

2
Много ме съмнява да не е Нинова.
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.01.30 | 20:31

1
Еми то вече целия свят иска да убие вещицата Нанси пелоси...също като еврейската комунистическа вещица Меркел

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини