Съпругата на Доктор Дре го съди за насилие

15 януари 2021 18:32

Съпругата на Доктор Дре го съди за насилие
© Getty Images
1231 1

Само няколко дни след като известният рапър Доктор Дре бе хоспитализиран поради мозъчна аневризма, бившата му съпруга Никол Йънг заведе дело, обвинявайки го в домашно насилие, продължило години, пише "Монитор".

В съдебни документи Никол заявява, че певецът два пъти е опирал пистолет в главата й, ударил я е в лицето и я е „блъскал“ в стената. Двойката се развежда след 24-годишен брак и в момента води съдебна битка за разделянето на имуществото.

Състоянието на изпълнителя, чието име по паспорт е Андре Йънг, се оценява на 800 милиона долара, а Никол му иска издръжка в размер на 2 милиона долара на месец.

След като той каза, че никога не я е малтретирал, тя излезе с твърдението, че лъже.

„Представих всички болезнени подробности за тормоза, който Андре ми нанесе през нашите повече от 25 години връзка. Той опря пистолет в главата ми през януари 2000 г. и през ноември 2002 г. Удрял ме е два пъти в лицето. През 2006 г. той гневно счупи вратата на спалнята, където се криех от него. Той ме унищожаваше словесно и емоционално до такава степен, че започнах да страдам от посттравматичен стрес“, каза тя.

Никол разкри още, че полицията се е намесвала.

„Обадих им се през септември 1995 г., точно преди началото на брака ни, когато той ме блъсна в стена и ме вдигна от земята, държейки ме за врата. Няколко пъти по време на брака мислех да им се обадя отново, но бях толкова уплашена от него, че мислех, че полицията не може да ми помогне“, допълни тя.

Novini.bg
1231 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Ахмат

2021.01.16 | 08:04

125165
Малко я е бил. Трябвало е повече да я шамаросва и по- често та сега да си оправдае изгубените пари.

Добави коментар