Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е очевидна и непосредствена опасност за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност, заяви председателката на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси, цитирана от световните агенции.

Всичко по темата:
Размириците в Капитолия 136

"Знаем, че президентът на САЩ подстрекаваше към този бунт, това въоръжено въстание против нашата страна. Той трябва да си върви. Той е очевидна и непосредствена опасност за нацията, която всички ние обичаме", заяви тя по време на дебатите в долната камара на Конгреса за процедура по нов импийчмънт на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския след щурмуването на Капитолия на 6 януари, при което загинаха петима души.

Преди изказването на Пелоси конгресмените дебатираха правилата на процедурата за разглеждане на резолюцията за импийчмът на Тръмп, съгласуваха ги и накрая приеха с 221 гласа "за" срещу 203 гласа "против" да продължат напред с въпроса, предадоха БТА и Ройтерс. Сега те дебатират самите обвинения срещу Тръмп.

Очаква след тези дебати, които ще продължат около 2 часа, да се гласува самата резолюция за импийчмънт.

Всичко по темата:
Размириците в Капитолия 136

Коментари

  1. 2021.01.14 | 04:31
    Нанси и стърчи некролога от джоба, защо не кеси дома на топло, тоя вампир злобен.
  2. 2021.01.13 | 23:26
    Дъртия вампир Нанси срещу върколака Тръмп.....Подземен свят 2 ...Суспендиране на свободата на словото,премахване на всички граждански права и обявяване на Америка за Неолиберална Комунистическа КОЧИНА на вампири и Евреи
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет