Тръмп удължи забраната за издаване на зелени карти и работни визи

  • 02 януари 2021 14:08

  • 3803
  • 1
Тръмп удължи забраната за издаване на зелени карти и работни визи
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския удължи забраната за издаване на зелени карти и работни визи до 31 март. Мярката беше наложена като част от борбата с пандемията.

Първоначално замразяването на различни категории работни визи беше наложено през април и юни миналата година. Мярката трябваше да изтече на 31 декември - минути преди крайния срок в четвъртък Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е издал нова заповед с трайност до края на март и така легалната имиграция към САЩ ще остане ограничена дори и след като Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в встъпи в длъжност като президент на 20 януари.

Забраната важи за работни визи от типа Н1-В, които позволяват на американски компании да наемат чужденци- специалисти в различни сфери. Технологичните гиганти в САЩ всяка година наемат десетки хиляди специалисти от държави като Индия и Китай.

Като за довиждане: Конгресът на САЩ нанесе унизителен удар върху Доналд Тръмп

Забраната важи и за издаване на J виза, която е по програма за обмен и е предназначена за насърчаване на обмена на хора, знания и умения в областта на образованието, изкуствата. Причините за удължаването на забраната за зелени карти и различни работни визи са същите, както и през миналата година, обявиха от Белия дом.

Ограничаването на имиграцията е във фокуса на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския още преди коронавируса да покоси САЩ. В първите дни на мандата си той наложи забрана за влизане на граждани от седем мюсюлмански държави. А Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в обеща да отмени забраната за издаване на зелени карти и работни визи, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Novini.bg
3803 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.01.02 | 14:19

1
Тоя Клоун много прилича на наши Каунь

Добави коментар

Водещи новини