Екипът на Байдън с ответна реакция срещу Тръмп

Екипът от юристи на избрания за президент на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в заяви, че исковете на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Джорджия няма да доведат до промяна на резултата от американските президентски избори в този щат, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

Предизборният щаб на Тръмп заяви пред съда, че изборите в Джорджия са били помрачени от измами и поиска второ повторно преброяване на гласовете, след като в рамките на първото повторно преброяване бе установено, че Байдън печели в този щат с над 12 хиляди гласа.

Фаучи пред Зукърбърг: Ваксините срещу COVID-19 не променят човешката ДНК

Междувременно стана ясно, че американският президент е събрал чрез своята кампания и комитети за действие най-малко 150 милиона долара след изборите в САЩ при агресивна акция за набиране на средства сред привържениците му, разгневени от твърденията за измама при гласуването, предаде ДПА.

В. "Ню Йорк таймс" цитира запознат източник, според когото Тръмп е събрал 170 милиона долара през ноември.

Изданието отбелязва, че начинът, по който кампанията е искала даренията, означава, че повечето от парите, събрани след средата на миналия месец, може би отиват в новия комитет за политическо действие "Спасете Америка", който може да бъде използван за финансиране на политическите дейности на Тръмп. Част от всяко дарение отива за Националния комитет на републиканците.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет