Федералната изборна комисия на САЩ не е установила фалшификации при гласуването на 3.11

  • 07 ноември 2020 19:11

  • 822
  • 1
Федералната изборна комисия на САЩ не е установила фалшификации при гласуването на 3.11
© Getty Images/Guliver (архив)

Федералната изборна комисия на САЩ не е получила доказателства за фалшификации на изборите в страната, заяви за Си Ен Ен членът на ръководството на комисията Хелън Уайнтрауб, предаде ТАСС.

"Имаше съвсем малък брой жалби за организацията на изборите, съвсем малко подкрепени с доказателства жалби", каза тя.

Предизборният щаб на Доналд Тръмп: Изборите не са свършили

"Няма никакви доказателства за фалшификации на изборите. Няма доказателства за подаване на невалидни бюлетини. Към постъпилите жалби не са приложени доказателства за фалшификации", заяви Уайнтрауб.

Президентът Доналд Тръмп днес отново заяви, че е имало нарушения в Пенсилвания и в редица други щати.

"Десетки хиляди гласове са били незаконно приети след 20 ч. (след затварянето на избирателните секции) във вторник, променяйки резултатите в Пенсилвания и някои други щати, където има незначителни разлики" в броя на гласовете, написа Тръмп в Туитър.

Изборите в САЩ са белязани от съмнения за нарушения

Според Тръмп на резултатите е повлияло и това, че "в много щати, включително Пенсилвания" наблюдателите не са били допускани да следят броенето на гласовете.

"Лоши неща са ставали в тези часове (когато не е имало наблюдатели). Блокирани са били вратите, прозорците са били покрити с картон, за да не могат наблюдателите да виждат помещенията, където се броят гласовете. Лоши неща са ставали там. Имало е значителни изменения", добави Тръмп, който заяви в друг туит, че той е спечелил изборите "с голям превес".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
822 1

Коментари 1

Добави коментар

2020.11.07 | 19:56

1
nikakva istoriceska pobeda taka reshiha evreite ot darjavniat rezerv tozi smartnik deto si popikava obuvkite niama da e za dalgo toi e slojen evreite da si postignat niakoi celi toi e nikoi.

Добави коментар

Водещи новини