Хънтър Байдън кътал голи снимки на момиченца?

  • 21 октомври 2020 10:29

  • 2860
  • 4
Хънтър Байдън кътал голи снимки на момиченца?
© Getty (архив)

В лаптоп на сина на претендента за Белия дом Джо Байдън – Хънтър Байдън – е имало снимки на голи непълнолетни момичета, написа вестник "Ню Йорк дейли бийст".

Изданието е цитирало изявление на адвоката на настоящия президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския – Рудолф (Руди) Джулиани. По думите на юриста Хънтър Байдън в кореспонденция по електронната поща с баща си е разказвал, че е бил обвиняван в интимни отношения с непълнолетни момичета, направил им няколко голи снимки и съхранявал фотографиите в преносимия си компютър.

Тръмп критикува "Фейсбук" и "Туитър", ограничили пост за Джо Байдън и сина му

Джулиани е заявил, че служители на Федералното бюро за разследване (ФБР) са проверявали лаптопа на Хънтър Байдън в продължение на половин година. "Резултатите от действията на агентите на ФБР  обаче на този етап не са били обявени", е посочил още адвокатът на Тръмп, цитиран от жълтата медия.

Рудолф (Руди) Джулиани

Кметът на Ню Йорк от 1994 г. до 2001 г. е допълнил, че е подал сигнал до прокуратура в щата Делауер.  

"Хънтър Байдън категорично е отрекъл да е имал сексуални контакти с лица под 18-годишна възраст. Той е заявил, че фотосите са се появили на компютъра му вследствие на хакерска атака", добави американският таблоид.

Валери Зайцев
2860 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.10.21 | 13:14

2
Казвах ви, че Тръмп ще спечели втори път, защото срещу него се изправят идиоти, педофили, изтрещели феминистки, негрофили, лъжци и още плеяда ненормалници.
Росен Радославов

2020.10.21 | 15:46

4
Много е важно Рижавият да спечели втори мандат точно, поради причините, които посочваш. Досега никога не ми е пукало кой ще им бъде президент, но вече има значение за цялата планета.
Aliza

2020.10.21 | 13:47

3
Започнете сега, като печелите допълнително $ 17 000 или повече, просто като вършите много лесна и проста работа от вкъщи. Миналия месец получих $ 18642 от тази онлайн работа, просто като й давам 2 часа на ден, използвайки моя лаптоп. Вече всеки може да получи тази домашна работа и да започне да печели истински пари онлайн, като просто следва подробности тук ..........==>> Smartlife3.com/
Анонимен

2020.10.21 | 11:14

1
Със сини очи, черна коса.. Красавец е. Дай боже всеки му. От политика хал бабер си нямаме, но от красиви мъже и жени да. И на ТРЪМП Ивана е страхотна красавица, супругата също. Но горе е Черешката на тортата.. Сини очи, чусти, искрени и черна коса... Пичка.. Това бе моят идеал,..

Добави коментар

Водещи новини