Байдън увеличава преднината си пред Тръмп в Уисконсин и Пенсилвания

  • 13 октомври 2020 06:23

  • 688
  • 2
Байдън увеличава преднината си пред Тръмп в Уисконсин и Пенсилвания
© Getty Images, архив

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън увеличи преднината си пред президента Доналд Тръмп в щатите Уисконсин и Пенсилвания, които могат да имат решаващо значение за изхода от изборите през ноември, показват проучвания, цитирани от Ройтерс.

Според анкетите на Ройтерс/Ипсос Байдън води пред Тръмп със 7 пункта в двата щата. Преди седмица демократът имаше преднина от 6 пункта в Уисконсин и 5 в Пенсилвания.

Последните социологически данни на Ройтерс/Ипсос в други четири щата, които ще играят важна роля за това кой ще победи на президентските избори на 3 ноември, също показват преднина за Байдън. Във Флорида демократът води с 4 пункта пред републиканеца Тръмп, в Аризона - с 2 пункта, в Мичиган - с 8 пункта, а в Северна Каролина двамата са с изравнени позиции според допитванията.

Тръмп се похвали: Имам имунитет срещу COVID-19

Байдън проведе предизборна проява в Охайо в опит да разшири своята подкрепа в щат, който е смятан за непосилен за спечелване от демократите, след като Тръмп победи там с голяма разлика на изборите преди четири години, предаде Асошиейтед прес.

Бившият вицепрезидент наблегна на икономическо послание и изтъкна своите постижения, а представи Тръмп като президент, който е изоставил избирателите от работническата класа.

"Аз не преценявам хората по размера на банковата им сметка. Вие и аз преценяваме хората по силата на характера им, по тяхната честност, по тяхната смелост", каза Байдън пред работници от автомобилната промишленост в Охайо, като похвали профсъюзите и настоя, че представлява ценностите на работническата класа.

Последвайте канала на

Novini.bg
688 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ameer

2020.10.13 | 08:15

2
Печеля повече от $ 12 хил., Като върша лесна работа онлайн от вкъщи само през свободното си време. Аз съм студент на пълен работен ден и само като правя тази работа в продължение на 2 часа, спечелих $ 11242 от тази работа през последния месец. Много страхотна работа и печалба от това са страхотни. Всеки може да получи тази работа и да започне да печели, просто следвайки подробности тук ....... :) ====>>>> Jobnews3.com/
н

2020.10.13 | 07:06

1
Айде, чао, Дони

Добави коментар

Водещи новини