Световни лидери пожелаха бързо възстановяване на Тръмп

  • 02 октомври 2020 14:06

  • 514
  • 0
Световни лидери пожелаха бързо възстановяване на Тръмп
© Getty (архив)

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел пожела бързо възстановяване на президента на САЩ Доналд Тръмп, който по-рано днес обяви, че е дал положителна проба за новия коронавирус, предаде Франс прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

"COVID-19 е битка, която всички трябва да продължим да водим. Всеки ден. Без значение къде живеем", написа Мишел в Туитър.

Пожелания за пълно и бързо възстановяване на президента и първата дама на САЩ Мелания Тръмп отправи и генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейсус, цитиран от Ройтерс.

Кремъл също пожела бързо възстановяване. "Разбира се, пожелаваме на президента Тръмп бързо възстановяване", каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Путин разкри какво ще помогне на Тръмп

Бързо възстановяване на Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пожелаха още премиерите на Великобритания и Израел, Борис Джонсън и Бенямин Нетаняху.

"Най-добрите ни пожелания на президента Тръмп и първата дама. Надявам се и двамата да се възстановят бързо от коронавируса", написа британският премиер в Туитър.

Самият Джонсън през април прекара три дни в интензивно отделение, след като се зарази с коронавируса, припомня Франс прес.

"Като милиони израелци, съпругата ми Сара и аз мислим за президента Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп и желаем на нашите приятели пълно и бързо възстановяване", написа в Туитър Нетаняху, цитиран от ДПА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
514 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини