Путин разкри какво ще помогне на Тръмп

  • 02 октомври 2020 13:14

  • 1540
  • 0
Путин разкри какво ще помогне на Тръмп
© Getty (архив)

В лично послание до президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, дал положителна проба за коронавируса руският му колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 изрази убеденост, че жизнената енергия на американския лидер ще му помогне да победи опасния патоген, предаде АФП.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

"Убеден съм, че присъщата ви жизнена енергия, бодрост на духа и оптимизъм ще ви помогнат да се справите с опасния вирус", подчертава Путин в телеграма до Тръмп, чието съдържание бе публикувано от Кремъл.

Минути преди това прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви пред журналисти, че Русия желае на президента Тръмп възможно най-бързо оздравяване.

Доналд и Мелания Тръмп са с коронавирус
Песков каза още, че Путин обмисля дали да се ваксинира срещу новия коронавирус. "Когато го направи, ще съобщим", добави той.

Русия твърди, че е разработила ефикасна ваксина, наречена "Спутник-V", припомня Франс прес. Агенцията отбелязва, че новината е била посрещната скептично по света, по-специално защото ваксината още не е стигнала последната фаза от изпитанията.

Путин обяви, че една от дъщерите му се е ваксинирала, след което мнозина руски държавни служители съобщиха, че също са минали през тази процедура. Заключителните изпитания върху десетки хиляди души още не са приключили, но Русия реши да пусне препарата в експлоатация за професионални медици на доброволна основа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
1540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини