Доналд Тръмп отсече: Дори да няма ваксина, COVID-19 сам ще си отиде

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския вече обяви, че до "три-четири седмици" Съединените щати ще могат да се похвалят с американска ваксина срещу COVID-19.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12601

В случай обаче, че американската ваксина се окаже неуспешна срещу заразата, Тръмп се застрахова и заяви, че вирусът "така или иначе ще изчезне сам, дори и да няма ваксина". Тезата на държавния глава, че вирусът сам ще си отиде всъщност не е нова, тъй като самият Тръмп още от март месец споделя виждането си, че COVID-19 скоро сам ще изчезне.

Тръмп с важна новина за ваксината

На критиките, че САЩ не са се справили никак добре с овладяването на епидемията, като вместо да я ограничат, с действията си те по-скоро са я подсилили, Тръмп категорично отхвърли тези обвинения и защити всички предприети от него и здравните власти мерки дотук.

Той не се съгласи и с упреците, че е подценил пандемията в началото ѝ.

Мога да кажа, че действията ми спрямо заразата бяха доста решителни, подчерта Тръмп, давайки за пример забранените полети до САЩ от Европа и Китай.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12601

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.09.16 | 20:12
  Разбира се , че ще изчезне ! Епидемия няма , пандемия изобщо не съществува ! Има заговор на богатите да унищожат икономиките на слабите и бедни държави за окончателното им поробване и доизсмукване на ценното , което им е останало !
 2. 2020.09.16 | 19:55
  MNOGO MNOGO TAP
  1. 2020.09.16 | 20:08
   По скоро много много прав! Но спящите не го разбират
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет