Помпейо изрази подкрепа за преизбирането на Тръмп

  • 26 август 2020 08:45

  • 258
  • 0
Помпейо изрази подкрепа за преизбирането на Тръмп
© Getty Images/Guliver

Американският държавен секретар Майк Помпейо изрази подкрепата си за преизбирането на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, съобщава БНР.

Във видеообръщение, записано по време на посещението му в Ерусалим, произнесено от него в лично качество, а не като правителствен представител, Майк Помпейо говори за външната политика на президента и за направеното от него за реализацията на визията "Америка на първо място".

Помпейо акцентира на по-голямата сигурност и гарантиране свободата на американците.

Над 20 екссъпартийци на Тръмп дадоха рамо на Джо Байдън

Обръщението му до конгреса на Републиканската партия беше разкритикувано от демократите като неуместно, защото нарушава дипломатически принципи и като възможно нарушение на закон, забраняващ на представители на изпълнителната власт да изразяват открито политическите си пристрастия по време на служба.

Тръмп изненадващо се яви лично на партийния конгрес на републиканците

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския ще приеме официално номинацията си за втори мандат с реч от Белия Дом в четвъртък.

"За" неговата кандидатура гласуваха всички 2550 делегати на конгреса на Републиканската партия в град Шарлът, щата Северна Каролина.

Последвайте канала на

Novini.bg
258 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини