Близък приятел на Брад Пит уби жена си и се самоуби

Най-близкият приятел на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в – фотографът Саул Флетчър, уби жена си в Берлин и се самоуби, съобщи германският тв канал VOX, цитира Монитор.

52-годишният Флетчър е убил партньорката си, която е и майка на дъщеря му. Според немската преса дъщерята на фготографа се е свързала с полицията в Берлин и това е станало още в сряда вечерта, около 23 часа. Тя е обяснила, че баща й е признал за убийството на 53-годишната си приятелка, с която живее на семейни начала. Затова полицията отишла в апартамента му, където намерила тялото на жертвата, но фотографът не бил там. На следващия ден Саул Флетчър бил открит в имот, който той притежавал около езерото Рохов, в близо до Берлин, Германия.

Саул се смяташе за един от най-близките приятели на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Той бе фотограф и художник. От снимки правеше колажи, които бяха давани за пример за съвременно изкуство.

Миналата година Фретчър и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в отидоха заедно на биеналето във Венеция (известно у нас със скандална слава, заради неясноти около избора на българските участници). С тях бе и скулпторът Томас Хаусагоу. Тримата са смятани за най-близки приятели.

Коментари

  1. 2020.07.27 | 13:07
    И, каква е вината на Брад Пит, не разбрах? Всеки ли трябва да отговаря за действията на познатите си? И защо изобщо го споменавате в случая? Убийството няма нищо общо с него, или просто за привличане на внимание?
    1. 2020.07.27 | 17:56
      кво се побърка бе, шматко, къде в текста пише че г-н Пит има вина????? е'ба ти първичният човек...
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет