Тръмп заяви, че Дуда върши "фантастична работа" в Полша

  • 25 юни 2020 06:32

  • 484
  • 1
Тръмп заяви, че Дуда върши "фантастична работа" в Полша
©

Полският президент Анджей Дуда върши "фантастична работа" в страната си, заяви вчера американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския след като двамата разговаряха в Белия дом, броени дни преди президентските избори в Полша, на които Дуда ще се бори за втори мандат, предадоха БТА и Франс прес.

"Президентът Дуда се справя добре в Полша. Той върши чудесна работа, поляците го смятат за голям човек , не мисля, че се нуждае от моята помощ", отбеляза Тръмп на съвместна пресконференция с полския си колега, отхвърляйки обвиненията в намеса в демократичния процес в Полша.

Дуда, когото Тръмп нарече "моя полски приятел" е първият чуждестранен лидер, поканен в Белия дом след въвеждането на мерките за изолация, свързани с коронавирусната пандемия в САЩ, отбелязва агенцията.
 

Novini.bg
484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.25 | 07:41

1
Да да това нее помощ,"дуда,моят приятел върши добра работа",ама поляците са про_титу_ки,и сега с тази криза в сащ няма да има парички за интересчиите поляци,и те пак ще се обърнат към Русия,ако този път им обърнат внимание.поляците са долна пасвина.

Добави коментар

Водещи новини