Джон Болтън: Няма да гласувам за Доналд Тръмп!

  • 22 юни 2020 09:06

  • 311
  • 1
Джон Болтън: Няма да гласувам за Доналд Тръмп!
© Getty (архив)

Джон Болтън, бившият съветник на Белия дом по въпросите на националната сигурност, заяви, че няма да гласува за Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на президентските избори в САЩ през ноември и че се надява Тръмп да не бъде втори мандат президент, пише британският в. "Гардиън".

В интервю за телевизия Ей Би Си нюз, в което представи новата си книга, съдържаща разкрития за работата му в Белия дом, Болтън изтъкна, че когато е започнал работа като съветник по националната сигурност, е смятал, че "много от историите за Тръмп са изопачени. Излезе обаче, че не е така", каза Болтън.

Доналд Тръмп

"Не мисля, че той трябва да е президент. Той не е годен за този пост. Не мисля, че той разполага с компетентността, необходима за тази работа. Не мисля, че той е консервативен републиканец. Няма да гласувам за него през ноември. Определено няма да гласувам и за Джо Байдън", подчерта Болтън в интервюто си за Ей Би Си нюз.

Вчера в. "Дейли телеграф" написа, че Болтън има намерение да гласува за кандидата на демократите Джо Байдън, като се позова на негово изказване, че на изборите през 2016 г. е предпочел да гласува за Тръмп, вместо за Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, но че "след като видях президента отблизо, не мога да направя това отново".

Последвайте канала на

311 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.22 | 10:03

1
Няма никакво значение дали ти, гнусен предателю ще гласуваш или не. Никой не се интересува от действията на един подлец. Продавай си книгата и си харчи парите, които демократите ти набутаха и те купиха като чувал с картофи. Боклук.

Добави коментар

Водещи новини