Кендъл Дженър: Необходими са реални действия срещу несправедливостта

  • 03 юни 2020 12:08

  • 565
  • 1
Кендъл Дженър: Необходими са реални действия срещу несправедливостта
© Getty Images/Guliver

Риалити звездата и модел Кендъл Дженър призова феновете си да предприемат "реални действия" срещу несправедливостта, вместо просто да "изливат яростта си" в социалните медии, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и четири годишната красавица е отправила призива в Инстаграм на фона на протестите в САЩ след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско насилие.

Според Дженър "яростта" в социалните медии не е достатъчна, за да се "поправи системата" и да се възцари справедливост. Моделът окуражава хората да гласуват, за да се постигне промяна, и да водят разговори с близките си по тази често неудобна тема, допълва БТА.

Кендъл Дженър позира гола за списание (снимки 18+)

"Към всеки, който чете това, и към мен самата: продължавайте да търсите информация, да четете и да се образовате как можем да станем по-добри съюзници. През последните няколко дни размишлявам много с натежало сърце. Подобно на мнозина се чувствам гневна и наранена. Никога няма да разбера лично страха и болката, през които преминава всекидневно афроамериканската общност, но знам, че никой не трябва да живее в постоянен страх. Аз лично ще продължа да се информирам как мога да помогна. Изливането на гнева в социалните медии не е начинът да се поправи системата. Необходимо е да предприемем реални действия извън виртуалното пространство. Сега е време да водим разговори с близките си на тази често неудобна тема, както и със самите себе си. Освен това трябва да сме готови да гласуваме, когато дойде времето, за да изберем правилните хора, които да ни управляват. Истината, която винаги ще кънти силно, е че "Животът на чернокожите е от значение". Почивайте в мир, Джордж Флойд и всички жертви на тази ужасна несправедливост", пише Кендъл Дженър.

Novini.bg
565 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
либераст

2020.06.03 | 12:32

1
либерастията, която даде безкрайни права на всякакви маргинали и откачалки в ущърб на нормалните хора натрупа огромни напрежения и недоволство в света. заложена бе бомба и сега започва да гърми при най малки поводи.

Добави коментар

Водещи новини