Джо Байдън се срещна с афроамерикански лидери

  • 01 юни 2020 21:13

  • 1084
  • 2
 Джо Байдън се срещна с афроамерикански лидери
© Getty Images

Претендентът за президентската номинация на Демократическата партия Джо Байдън порица управлението на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и проблемите на расизма и неравенството в САЩ и обеща, че ако спечели изборите на 3 ноември, ще създаде комисия за надзор на полицията през първите 100 дни от президентския си мандат, предадоха Ройтерс и Франс прес.

На среща с политически и религиозни лидери на афроамериканците, организирана след смъртта на Джордж Флойд, Байдън обеща да създаде и икономически план, за да се справи с несъразмерно високата тежест, която понасят афроамериканците и латиноамериканците поради коронавируса, предава БТА.

"Вече никой не може да заяви, че не знае какво се случва", каза бившият вицепрезидент на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. "Омразата не изчезва. Тя само се крие. И когато някой на власт раздухва скритата омраза, тя излиза на светло. Думите на един президент са важни", подчерта Байдън, визирайки изказвания на Тръмп за малцинствата.

"Никога не съм ви приемал за даденост", увери Байдън афроамериканските лидери, заявявайки, че доверието "трябва да се заслужи, всеки път".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Novini.bg
1084 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.06.01 | 23:39

1
Ето кой подстрекава негрите за насилие и погром.
ТЕЗИ

2020.06.02 | 05:59

2
същите размножават циганите у нас, чрез НПО-тата на еврейна ционист сорош.

Добави коментар

Водещи новини