Доналд Тръмп: В Белия дом вече носят маски

  • 08 май 2020 17:49

  • 887
  • 1
Доналд Тръмп: В Белия дом вече носят маски
© Getty (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че някои от работещите в Белия дом са започнали да носят маски. Той каза това ден след като Белият дом съобщи, че негов служител е дал положителен резултат на теста за новия коронавирус, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

Запитан по време на интервю за телевизия Фокс Нюз дали онези, които му сервират храната, сега ще покриват устата и носа си, Тръмп каза, че този персонал на Белия дом вече е започнал да носи маски.

Президентът каза, че не е бил тестван за наличие на антитела срещу коронавируса, но допълни, че скоро може да се подложи на такъв тест.

В интервюто Тръмп каза също, че не вярва, че Китай нарочно е разпространил коронавируса. Той заяви, че вероятно това е станало поради грешка и некомпетентност, а после Китай не е знаел как да съобщи за това.

Доналд Тръмп е с отрицателна проба за Covid-19

Президентът също така каза, че скоро ще вземе решение дали да поднови американското  финансиране на Световната здравна организация.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
887 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kakvo stava

2020.05.08 | 22:52

1
Edin bql ne vidqh na snimkata ot Beliq Dom!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини