Екипът на Барак Обама критикува Мит Ромни заради финансови въпроси

  • 06 април 2012 06:36

  • 605
  • 0
Екипът на Барак Обама критикува Мит Ромни заради финансови въпроси
©

Екипът на американския президент обвини вероятния републикански съперник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият на президентския вот в САЩ Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, че укрива финанси. Това предава АФП.

Екипът отправи обвиненията за укриване на финансите на Ромни в "черна кутия" след сведения, че е ползвал вратичка, за да избегне даване на подробности за свои печалби.

"Вашингтон пост" отприщи нов сблъсък между помощниците в предизборната кампания на Обама и Ромни. Вестникът пише, че мултимилионерът и бивш губернатор на Масачузетс е използвал изключение от етичните закони, за да представи ограничен отчет на активите си. Това според американското издание е направило трудно усилието да се проследи къде точно е инвестирано богатството му.

Мениджърът на кампанията на Обама Джим Месина заяви, че всяка седмица изникват нови въпроси дали Ромни е предприел необичайни стъпки за избягване на изплащането на честен дял под формата на данъци.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини