Осъденият Харви Уайнстийн няма симптоми на коронавирус

  • 10 април 2020 10:32

  • 347
  • 2
Осъденият Харви Уайнстийн няма симптоми на коронавирус
© Getty Images/Guliver

Бившият филмов продуцент Харви Уайнстийн, който излежава присъда за сексуално насилие, няма симптоми на коронавирус, съобщи Ройтерс.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

"Към момента, 14 дни след съобщенията от хора от затвора, той няма симптоми и няма оплаквания", съобщи говорителят му Джуда Енгълмайер.

Бившият филмов магнат Уайнстийн, който е на 68 години, бе осъден на 11 март за сексуално насилие срещу две жени. На 22 март Майкъл Пауърс, председател на щатската организация на надзирателите съобщи, че Уайнстийн е дал положителна проба за новия коронавирус. Бившият продуцент бе поставен в изолация в затвора с най-висока степен на охрана "Уенд", източно от Бъфало, щата Ню Йорк, където излежава присъдата си от 23 години затвор. 

Харви Уайнстийн е дал положителна проба за коронавирус

"Не съм запознат с точния му медицински статус, но когато разговарям с него, ми звучи добре", каза пред Ройтерс адвокатът на бившия магнат Артър Айдала.

Имран Ансари, друг от адвокатите на Уайнстийн, отказа да коментира дали продуцентът има признаци на заразата, но поясни, че той остава в медицинско отделение в затвора за лечение на различни заболявания, за които е лекуван и преди да бъде въдворен в "Уенд".

Харви Уайнстийн осъден на 23 години затвор

След като беше произнесена присъдата му на 11 март, Харви Уайнстийн беше откаран в болница заради проблеми със сърцето. Той има и други заболявания. Беше му поставен стент, след което беше прехвърлен в затвора "Рикърс".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
347 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ivo

2020.04.10 | 12:30

2
Колко жалко, че вирусът го е подминал....Съсипал е толкова човешки животи!

2020.04.10 | 12:22

1
Евреинът Уайнстийн пак излъга в опит да отърве решетките, хитър е, не може да му се отрече, евреите са коварно племе. Много се ядосват на германците, но самите евреи са още по-лоши.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини