Спряха предаване, обявило процедурата по импийчмът на Тръмп за еврейски заговор

  • 25 февруари 2020 11:08

  • 488
  • 1
Спряха предаване, обявило процедурата по импийчмът на Тръмп за еврейски заговор
© Getty (архив)

Предаването TruNews, излъчвано в  YouTube е било спряно, написа израелският вестник Аарец.

В емисия, която е била излъчвана от скандалния пастор от щата Флорида Рик Уайлс, процедурата по импийчмънт на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е била определена като еврейски заговор, който е целял разрушаването на САЩ.

Импийчмънтът на Тръмп не мина

Опозиционните на държавния глава депутати в Конгреса (Двете камари на парламента – Камарата на представителите и Сената) от Демократическата партия в края на миналата година бяха започнали парламентарна процедура по отстраняване на Тръмп от власт заради обвинения в злоупотреба със служебно положение и възпрепятстване на разследване на федералния парламент. Процедурата е приключила на 5 февруари 2020 г. Тогава Сенатът (горната камара, където депутатите от Републиканската партия на Тръмп са били мнозинство) е снел обвиненията от президента.

Междувременно Тръмп за пореден път е реагирал на данните за така наречената руска помощ за него. "Информацията", че Москва ми е давала рамо по време на изборите през ноември 2016 г. и вота за президент на 3 ноември тази година е измислица на Лудия Бърни (Бърни Сандърс - един от кандидатите на Демократическата партия за държавен глава на САЩ) и разузнаването", е написал той в Twitter.

Рик Уайлс наскоро е направил радикално изказване. Той, както вече писахме, е обявил, че коронавирусът е Божие наказание заради рекламата, която правят медии на хомосексуализма.

Пастор: Гейовете и медиите са виновни за коронавируса

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
488 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.25 | 13:25

1

Съвсем скоро всички не само ще разберете но и ще се убедите че всички злини идат от разврата във "всичките" му форми ала ще бъде твърде късно за голяма част от човечеството!

Добави коментар

Водещи новини