Задържаха трима, готвели атентат срещу принц Хари

Задържаха престъпници, планиращи опит за покушение над Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, пише "Експрес", цитиран от БНР. Бившият шеф на Кралската гвардия Дай Дейвис е загрижен за настоящото положение на принца и съпругата му Меган Маркъл.

Той съобщи, че преди месец Хари е бил предупреден за възможно покушение. По този случай са били задържани трима души, за които се подозирало, че имат намерение да навредят на принца.

Хари и съпругата му Меган уволниха екипа си, закриват офиса си в Бъкингамския дворец

Въпреки ниската престъпност в Канада броят на огнестрелните оръжия на глава от населението в тази страна е изключително голям.

Дай Дейвис обръща внимание на факта, че принц Чарлз все още е главнокомандващ на британските ВВС. Следователно синът му Хари е привлекателна мишена за различни терористични организации. А преместването му в другия край на света намалява нивото на сигурност.

Коментари

 1. 2020.02.18 | 15:36

  ТОЗИ ГЛУПАК ОТ РАЖДАНЕТО СИ ОБРЕЧЕН В МОНАРХИЯТА А СЕГА КАТО ПОКЛОННИК СЕ ВСЛУША В ТАЗИ ФУСТА ДА ЖИВЕЯТ УЖ СВОБОДНО БЕЗ ОХРАНА НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА НО ЯВНО НЕ СТАВА А ЩЕ СТАНАТ ЖЕРТВА НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НЕ ЗА ТЯХ А ПРОТИВ КРАЛСКИЯ ДВОР, ТОЗИ ГЛУПАК НЕ МИСЛИ !

 2. 2020.02.18 | 15:08

  НАЛИ НЕ ГО ПАЗЕХА ВЕЧЕ И ТОЗИ НЕ НИКОЙ ??? ДА СИ ГО ПАЗИ ЦИГАНКАТА...

 3. 2020.02.18 | 14:31

  Сигурно са върли фанатици, последователи на монархията.

 4. 2020.02.18 | 13:57

  Колко му е да убият и него,знаем какво направиха с майка му.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Избрано от Интернет