Доналд Тръмп поздравил Ким Чен-ун за рождения му ден

  • 10 януари 2020 14:44

  • 728
  • 2
Доналд Тръмп поздравил Ким Чен-ун за рождения му ден
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е изпратил поздравления на севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, по случай рождения му ден, предадоха Ройтерс и ДПА, като се позоваха на висш южнокорейски представител.

Южнокорейският съветник по националната сигурност Чун Юи-йон каза, че при посещението му във Вашингтон тази седмица Тръмп го е помолил да предаде на Ким поздравления по случай рождения му ден и вчера това е било направено.

Ким Чен-ун пропусна тазгодишното новогодишно послание

Срещнахме се в деня, когато Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, има рожден ден, президентът Тръмп си спомни това и ме помоли да предам благопожеланията му, каза Чун при връщането си в Сеул. Той не съобщи подробности под каква форма е било предаденото послание и дали е съдържало и друго.

Във Вашингтон Чун е разговарял с колегите си от САЩ и Япония - Робърт О'Брайън и Шигеру Китамура. Южнокорейският съветник каза, че са обсъдили постигането на траен мир на Корейския полуостров, но не навлезе в подробности.

Смята се, че Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е роден на 8 януари и сега е на 36 години, отбелязва БТА.

Тръмп заяви, че има доверие на Ким Чен-ун и че не иска война с Иран

Последвайте канала на

Novini.bg
728 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.01.10 | 15:55

2

Така е--който има ядрена бомба ще бъде поздравяван във фейсбук и туитър..Който НЯМА като ИРАН ,ще бъде бомбандиран най редовно от този изкукал ЦИОНИСТ

2020.01.10 | 15:11

1

Тоя олиза задни*ите на цяла Азия и Близкия изток. Лигльо.

Добави коментар

Водещи новини