Тръмп се ядоса заради водата в тоалетните

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, който от идването си на власт преди три години, критикува неуморно екологичните разпоредби, които често пъти били безполезни, сега се нахвърли върху механизмите, целящи икономисване на водата в тоалетните, предаде Франс прес.

След подигравките срещу енергоспестяващите крушки по време на митингите на предизборната си кампания, сега Тръмп заяви на среща с представители на малкия бизнес, състояла се в Белия дом: "Ние следим много внимателно чешмите, душовете и други елементи на баните. Хората трябва да пускат водата в тоалетната по 10 пъти, по 15 пъти, вместо по веднъж! И така те в крайна сметка използват повече вода", заяви той.

Тръмп напусна срещата на НАТО след шеги от страна на световните лидери

Тръмп освен това се оплака, че заради някои механизми за пестене на вода, налягането е станало много слабо. "Толкова малко вода излиза от чешмата, че човек почти не може да си измие ръцете", каза той.

В по-широк мащаб Тръмп открито постави въпроса за полезността от икономисването на вода в много страни по света. "Има толкова много страни, в които се стича толкова много вода, това се нарича дъжд и хората там не знаят какво да правят с него", каза той.

Коментари

 1. 2019.12.08 | 17:04

  Това е изключително тъп човек!

 2. 2019.12.07 | 21:55

  Ако това което прочетох е истина то Тръмп наистина е изключително зле ментално. Да престои в аризона или в Перник и да види какво е без вода.

  1. 2019.12.08 | 11:59

   Да ама като пише "ментално" човекот се извисява над останалите,той е обратното на острото.

  2. 2019.12.08 | 00:49

   Има разлика от ментален и умствен. Sad, but true.

  3. 2019.12.07 | 23:44

   на български дума " ментално " не съществува бе олигофрен , българската дума е "умствено" , серъ тив устата да ти е бъ майката

 3. 2019.12.08 | 01:21

  То на селския идиот това му е хобито-да се занимава със водата в тоалетните!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет