Преподавателка по право вбеси Мелания, споменавайки сина ѝ

Мелания Тръмп се разгневи на преподавателка по право, която спомена името на сина ѝ Барън при изслушванията за импийчмънт на президента Доналд Тръмп в Конгреса на САЩ, предаде БТА.

Обикновено сдържаната първа дама реагира остро, след като Памела Карлан, професор в Станфордския университет, направи сравнение в подкрепа на своята теза, че американската конституция не дава на президента правомощия на абсолютен монарх.

"Доналд Тръмп може да кръсти сина си Барън (б. ред.: на английски "барон"), но не може да го направи барон", даде пример тя при изслушванията в правната комисия към Камарата на представителите. Мелания Тръмп бързо реагира гневно в "Twitter", като заяви, че Карлан "трябва да се срамува" от своите "очевидно пристрастни политически" действия и че е "използвала дете" за целта. "Едно малко дете заслужава личният му живот да бъде уважаван и да бъде държано встрани от политиката", заяви още първата дама на САЩ.

 

13-годишният Барън е третият син на Доналд Тръмп, но единственото дете на Мелания. Републиканците в Конгреса също разкритикуваха университетската преподавателка.

Доналд Тръмп предпочита малкият му син да играе футбол, вместо американски футбол

"Да атакувате Барън Тръмп, един непълнолетен, не придава правдоподобност на вашите аргументи, а ви придава зъл вид", заяви по адрес на Памела Карлан конгресменът от Флорида Мат Гец.

Освен това бе припомнено, че тя е правила политически дарения за демократи. Видимо съжаляваща, Памела Карлан побърза да се извини, че е намесила президентския син в изслушването за импийчмънт на баща му.

"Сгреших. Бих искала президентът да се извини за нещата, които е направил и които са лоши, но съжалявам, че използвах тези думи", заяви тя.

Подобно на двама други университетски преподаватели, поканени от демократите в правната комисия към долната камара на Конгреса, Памела Карлан каза, че разследването за импийчмънт срещу Тръмп е оправдано.

"Въвличането на чуждестранно правителство в нашия изборен процес е изключително тежка злоупотреба с власт, защото отслабва демокрацията", аргументира се тя, визирайки искането, отправено от американския президент към Украйна да разследва неговия потенциален съперник демократ на изборите догодина Джо Байдън.

Коментари

  1. 2019.12.05 | 10:00

    Мелания май се е маскирала за Хелуин по-рано от датата.

    1. 2019.12.05 | 11:47

      И.Д.И.О.Т си,маскиран като фекалия от позитанския нужник

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет