Лекар: Тръмп няма остри здравословни проблеми

  • 19 ноември 2019 09:04

  • 278
  • 0
Лекар: Тръмп няма остри здравословни проблеми
© getty images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския не страда от остри здравословни проблеми. Прегледът, на който той се подложи в събота, беше рутинен, заяви неговият лекар, цитиран от световните агенции.

"Въпреки някои спекулации, президентът не е изпитвал болки в гърдите, нито е бил преглеждан или лекуван за спешни проблеми", заяви личният лекар на Тръмп, Шон Конли от американските военноморски сили.

Тръмп склонен да свидетелства писмено в разследването за импийчмънт срещу него?

Президентът на САЩ "не беше подложен на специализирани кардиологични или неврологични прегледи", подчерта Конли. Той уточни, че прегледът е бил рутинен и част от рутинните грижи, които се полагат за държавния глава през цялата година.

Конли не съобщи много подробности за здравето на Тръмп, но каза, че холестеролът му е 165 милиграма на децилитър, което е в рамките на оптималните стойности, предаде Асошиейтед прес.
Неочакваното посещение на президента на САЩ във военната болница "Уолтър Рийд" предизвика спекулации в социалните мрежи, защото се състоя месеци по-рано от времето, когато по принцип се извършват годишните му медицински прегледи, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Novini.bg
278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини