Медицински сестри организирали боеве между възрастни хора с Алцхаймер

  • 18 октомври 2019 08:51

  • 3598
  • 5
Медицински сестри организирали боеве между възрастни хора с Алцхаймер
© Pixabay

Арестуваха три медицински сестри за организиране на боеве между пациенти с Болестта на Алцхаймер, съобщават медиите зад Океана. Случаят се е разиграл в дом за възрастни хора в Северна Каролина.

20-годишната Тонейша Тайсън, 26-годишната Тенеси Джордън и 32-годишната Мерилин Маккий са обвинени, че са унизили възрастните пациенти, пише "Монитор".

Разследването срещу трите жени е започнало през юни, когато в полицията е подаден сигнал за поведението им. Засега има доказателства за един случай, но според свидетелски показания – медицинските сестри редовно са провокирали агресия у възрастните хора.

На видеоклип са били записани медицинските сестри как насърчават възрастните хора да се удрят. В този период обаче в "Спешна помощ" не sa регистрирани случаи на пострадали пациенти.

Щатските власти са забранили на дома за възрастни хора да приемат нови хора за лечение. От ръководството на заведението обявиха, че не са били запознати с организирането на боеве, а трите медицински сестри са били уволнени.

За ролята на кралицата половината респонденти казват, че тя не трябва да се намесва и да отстрани Джонсън, ако до 19 октомври няма сделка и той не поиска отлагане, както парламентът го задължава със закон. Други 35% са на мнение, че монархът трябва да се намеси, а 14% не са сигурни.

Последвайте канала на

Novini.bg
3598 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
:)

2020.01.23 | 23:14

5

Какъв нов похват в журналистиката, да комбинирате няколко новини в една.

боби

2019.10.18 | 11:08

4

Тези от сайта съвсем го закъсаха. Едно към гьоторе вече!! Тюрлю гювеч!!

Въпрос към Соломон Паси

2019.10.18 | 10:34

3

Кога от Атлантическия клуб в България, който е проводник на тези евро-атлантически ценности ще бъдат организирани такива боеве и у нас ?
Питам за един приятел,който да бъде включен.

Крум

2019.10.18 | 09:17

2

Само не разбрах какво общо има кралицата и Брекзит в тази статия, но все пак беше полезно :)

Забраван

2019.10.18 | 09:17

1

Някой май е забравил да изтрие част от друга статия : "За ролята на кралицата половината респонденти казват, че тя не трябва да се намесва и да отстрани Джонсън, ако до 19 октомври няма сделка и той не поиска отлагане, както парламентът го задължава със закон. Други 35% са на мнение, че монархът трябва да се намеси, а 14% не са сигурни. "

Питам се, не четете ли какво сте написали преди да го публикувате !?!?!?

Добави коментар

Водещи новини