Помпейо присъствал на разговора между Тръмп и Зеленски

  • 01 октомври 2019 08:46

  • 484
  • 1
Помпейо присъствал на разговора между Тръмп и Зеленски
© Getty Images/Guliver

Американският държавен секретар Майк Помпейо е присъствал при разговора на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския с президента на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, довел до разследване срещу Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Агенцията се позовава на двама американски служители, поискали да останат анонимни.

Това е първото потвърждение, че правителствен служител е присъствал при разговора на Тръмп със Зеленски, в който Тръмп е упражнил натиск върху украинския президент да разследва участието на Хънтър Байдън (син на бившия американски вицепрезидент Джо Байдън) в управителния съвет на украинска газова компания.

С информацията за присъствието на Помпейо при разговора между двамата президенти се увеличава броят на хората, за които се знае, че са осведомени за него от първа ръка.

Държавният департамент не коментира информацията, отбелязва Асошиейтед прес.

Последвайте канала на

БТА
484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гл. шеф. тайно разузнаване.

2019.10.02 | 19:10

1

до. цял. свят от. гл. шеф на тайно разузнаване получихме информация за нащшят румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10. че съседката веска до румен. дала пари на неговата донка на синовете на емил. да нарапа румен с нож. също и сенчестите в българия. дават пари на емил. техната майка донка щея вземеме и повече няма дая видят. никога също се однася и за веска. полицията в гр. кюстендил. е в наши ръце. всички до един са пред екраните.

Добави коментар

Водещи новини