Тръмп към правителството: Увеличете значително санкциите срещу Иран

  • 18 септември 2019 16:48

  • 897
  • 2
Тръмп към правителството: Увеличете значително санкциите срещу Иран
© getty images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обяви, че ще бъдат наложени нови „значителни“ санкции срещу правителството на Иран в първата реакция на Вашингтон срещу атаките над петролни рафинерии в Саудитска Арабия, за които кабинета на президента обвинява Техеран, съобщава AFP.

„Току-що инструктирах министъра на икономиката да увеличи значително санкциите срещу държавата Иран“, заяви президента в съобщение в социалната мрежа „Туитър“.

САЩ вече налагат широки санкции срещу Техеран, които водят до сериозни щети срещу икономиката на близкоизточната страна, включително такива насочени и срещу износът на петрол на Иран.
 

Последвайте канала на

Калина Христова
897 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пак краварски финтове...!

2019.09.19 | 07:13

2

Тия пак се правят на ударени с мокър парцал по главата...!Те сами си организираха нападението с дроновете,за да имат предтекст за действия и евентуално нападение срещу Иран...

Баио

2019.09.18 | 18:19

1

Абе,аз незнам,защо не убвиниха друга държава,например можат да заплуят ИЗРЕЛ и да правят санкци на тях.защо пък да е ИРАН.?????

Добави коментар

Водещи новини