Тръмп към правителството: Увеличете значително санкциите срещу Иран

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обяви, че ще бъдат наложени нови „значителни“ санкции срещу правителството на Иран в първата реакция на Вашингтон срещу атаките над петролни рафинерии в Саудитска Арабия, за които кабинета на президента обвинява Техеран, съобщава AFP.

„Току-що инструктирах министъра на икономиката да увеличи значително санкциите срещу държавата Иран“, заяви президента в съобщение в социалната мрежа „Туитър“.

САЩ вече налагат широки санкции срещу Техеран, които водят до сериозни щети срещу икономиката на близкоизточната страна, включително такива насочени и срещу износът на петрол на Иран.
 

Коментари

  1. 2019.09.19 | 07:13

    Тия пак се правят на ударени с мокър парцал по главата...!Те сами си организираха нападението с дроновете,за да имат предтекст за действия и евентуално нападение срещу Иран...

  2. 2019.09.18 | 18:19

    Абе,аз незнам,защо не убвиниха друга държава,например можат да заплуят ИЗРЕЛ и да правят санкци на тях.защо пък да е ИРАН.?????

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет