Американец кастрира доброволец, срещнат във фетишистки сайт за евнуси

  • 22 август 2019 14:02

  • 736
  • 1
Американец кастрира доброволец, срещнат във фетишистки сайт за евнуси
© Pixabay

Мъж е бил задържан в щата Флорида за това, че е кастрирал доброволец, срещнат във фетишистки сайт за евнуси, съобщава Франс прес.

Полицията в окръг Хайландс на югозапад от гр. Маями написа в комюнике, че ще си спомня дълго време за намесата й в нощта на неделя срещу понеделник.

Когато блюстителите на реда почукали на вратата на 74-годишния Гари ван Ризуик те установили, че той току-що бил извършил кастрация над човек, който обилно кървял, изтегнат на кушетка.

От тялото му липсвали две части, които преди това стояли много по-близко до жертвата - тестисите му. Те били поставени в розов съд. Кастрираният бил откаран в болница, като състоянието му е стабилно.

Ван Ризуик обзавел стаята си като операционна с медицинско оборудване и съответните обезболяващи. Той твърди, че се запознал с жертвата във фетишистки сайт за евнуси, които фантазират за кастрация. Самозваният хирург не за пръв път осъществявал кастрация. Той се пробвал над животни и над самия себе си, като отстранил единия си тестис. Ван Ризуик получи обвинение за нелегални медицински практики и за причиняване на телесна повреда

Последвайте канала на

БТА
736 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тоя

2020.07.28 | 17:04

1
тоя откачалник от евроатлантическите ценности.

Добави коментар

Водещи новини