Съветът за сигурност на ООН се събира утре на извънредно заседание

  • 21 август 2019 10:12

  • 271
  • 1
Съветът за сигурност на ООН се събира утре на извънредно заседание
© Getty Images (Архив)

Съветът за сигурност на ООН ще има утре извънредно заседание във връзка с ракетните разработки на САЩ в нарушение на Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, предаде ТАСС, като се позова на изпълняващия длъжността посланик на Русия в ООН Дмитрий Полянски.

Заседанието се свиква по искане на Русия и Китай.

"Заедно с Китай днес поискахме заседание на Съвета за сигурност във връзка с изявления на САЩ, че планират разработване и разполагане на ракети със среден обсег на действие", каза Полянски и уточни, че заседанието ще е открито.

Последвайте канала на

Десислава Станева
271 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гл. шеф на тайно разузнаване

2019.08.21 | 11:53

1

до. цял. свят. от. гл. шеф. на тайно разузнаване. получихме информация за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10. че нашият румен бил ненормален ние го слуедиме койтого е казал. той щеси получи наказанието скоро. за нашият румен. колко години вие се известявате. виесте извесни с рушвети гр. кюстендил. прекратете незабавно известяванията. защото един по един щеви заслепиме. цяла българия. накажетеси змиярите където пускат на румен змий и смоци по стайте. румен вечер си свети с запалката и си ходи до тоалетната. в това няма лошо. румен невисее ерчил. бес повече с тези лъжи. вънка и вътре е пълно с камери и др. при румен. всички сте заснети. колко години термозите психическо румен. затовалиси бос бе хубавец. да убиваш нашият румен и бесиш по арести и затвори. скоро щеви се стовари всичко на главите. незабавно румен дасе освободи.

Добави коментар

Водещи новини