Обвиниха Ар Кели за склоняване на непълнолетна към проституция в Минесота

  • 06 август 2019 10:33

  • 493
  • 1
Обвиниха Ар Кели за склоняване на непълнолетна към проституция в Минесота
© Getty Images/Guliver

Минесота стана поредният щат след Ню Йорк и Илинойс, в който бяха повдигнати обвинения в сексуални деяния срещу ритъм енд блус певеца Ар Кели, съобщават световните агенции.

Петдесет и две годишният Кели е обвинен в Минесота в опит за склоняване към проституция и сексуален акт на 17-годишно момиче. Предполагаемият инцидент датира от 2001 г.

От прокуратурата съобщават, че Ар Кели е срещнал девойката на свой концерт в щата. Момичето е искало автограф от изпълнителя на хита "I Believe I Can Fly". Певецът е поканил девойката в хотелската си стая в Минеаполис и й предложил 200 долара, за да свали дрехите си и да танцува за него, след което я е ангажирал в сексуален акт, без да се стигне до полово сношение.

По многобройните обвинения, отправени му в щатите Ню Йорк и Илинойс, Ар Кели пледира невинен. Преди броени дни на певеца беше отказано освобождаване под гаранция в Ню Йорк, припомнят агенциите.

След поредното обвинение адвокатът на Ар Кели, Стив Грийнбърг, е написал в Туитър: "Дайте ми почивка. Случващото се е отвъд абсурда".

Последвайте канала на

БТА
493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гл. шеф на тайно разузнаване

2019.08.06 | 12:11

1

до. цял. свят. от. гл. шеф на тайно разузнаване. спешно съобщение. получаваме всекидневно информация. за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10. ние несме мрътви хора. ниесме съкретно тайно разузнаване. нашият румен неможе дави говори по ухото. само ние и никой друг. ние се сменяме в вас. в който си искаме. в който е термозил румен. с него се сменяме. вие където се оплаквате съседите и свойте на румен. вие на румен пускате змий и смоци. имаме информация че полицията пращала да ловят змий и смоци. и знаеме койги захранява. заради тях цяла българия щеги заслепиме. всички сте в нашите ръце. срамота захвали е имало вие плашите нашият румен но румен няма дасе уплаши. защотого сменяме ние в който решиме в този ще се смениме и щени чувате. ние затова сме разузнаване. само някой ако пипне румен за вас имаме заснети матреяли.

Добави коментар

Водещи новини