Тръмп за жената, обвинила го в сексуално посегателство: Не е мой тип

  • 25 юни 2019 10:06

  • 1099
  • 2
Тръмп за жената, обвинила го в сексуално посегателство: Не е мой тип
© gettyimages (архив)

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че базираната в Ню Йорк журналистка, която го обвини в сексуално посегателство в хипермаркет в града преди повече от 20 години, не е негов тип, предаде БТА, цитирайки АП.

"Ще го кажа с голямо уважение: Първо, тя не е мой тип. Второ, това изобщо не се е случвало", каза Тръмп в интервю за в."Хил", дадено в Белия дом. Писателката и журналистка И. Джийн Каръл твърди, че приятелската среща с Тръмп в хипермаркет "Бергдорф Гудман" през 1995 или 1996 г. приключила с насилие, след като строителният магнат я е притиснал до стената в съблекалнята, разкопчал е панталоните ѝ и я затиснал. Каръл каза, че с "огромни усилия" е успяла да го отблъсне и да избяга от хипермаркета.

Президентът на САЩ каза пред "Хил", че твърденията на писателката са "абсолютна лъжа", която той отрича от самото начало и добави: "Не знам нищо за тази жена. Не я познавам. Просто е ужасно, че хора могат да излизат с подобни твърдения" Обвиненията срещу Тръмп са включени в бъдещата книга на Каръл за "най-противния човек", който журналистката от сп. "Ел" е срещала през живота си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1099 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kak move

2019.06.25 | 15:57

2

как може с 20 години на зад да каже, че някой я опипал и чак сега да го съдят???? то и убийство да направиш има давност. тия съвсем са изкукуригали.

2019.06.25 | 15:01

1

А бе тя не е и мой тип, но като дръпна три мастики, всички ми се виждат като ученички.

Добави коментар

Водещи новини