О.З. адмирал: Ще браня американската мечта от Белия дом

  • 24 юни 2019 10:44

  • 401
  • 1
О.З. адмирал: Ще браня американската мечта от Белия дом
© Getty (архив)

Аз ще се боря със зъби и нокти за американската мечта от Белия дом, е казал бившият адмирал от военноморските сили на САЩ Джо Сестак, предаде РИА Новости.

Офицерът от запаса (О.З.) вчера е дал старт на своята кампания за президент. "На нашата велика страна е необходим лидер, който да отстоява интересите на хората и който да върне САЩ като водеща сила в света", посочил е още той

Бившият законодател в долната камара на парламента във Вашингтон от Демократическата партия, излъчила Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, е посочил още един свой приоритет. "Ние трябва да предприемем радикални действия в името на опазването на околната среда", е заявил Сестак.

По-рано сегашният държавен глава Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския бе заявил, че не е бил готов да загуби вота на 3 ноември 2020 г.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
401 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АЗ76

2019.06.24 | 11:40

1

докато ви се плащат кампаниите от червенщит,нема да се оправите,америкооо.
между другото, и на наще клесови им се плаща от червенщит,макар и индиректно.

Добави коментар

Водещи новини